TV montering uden besvær

Få æstetiske TV-løsninger, der løfter TV-stuens udseende. Homeinstall sikrer at du modtager et knivskarpt signal, der giver en bedre samlet filmoplevelse. 

TV-montør i Nordjylland

Smukt og skarpt TV

Homeinstall er din personlige godkendte TV-montør, der installerer elegante TV-løsninger med sans for æstetik og flot finish. Vi står for montering af TV på din væg uden synlig kabler, så din egen hyggelige hjemmebiograf ser indbydende ud. Vi er TV-montøren, der har blik for detaljen og løfter din samlede TV-løsning til et helt andet niveau.

Vores neutrale filosofi betyder, at vi altid rådgiver dig om, hvor du kan spare flest penge. TV-abonnementer er i dag den største medieudgift i mange husstande. De færreste ved det, men som forbruger kan du gøre krav på en række prisfordele uden for abonnementsperioden hos din TV-udbyder. Homeinstall hjælper naturligvis dig med at forhandle den bedste pris på plads, så du får mest ud af din TV-pakke.

Homeinstall leverer også Sommerhus-pakken, der er en komplet installation med montering og opsætning af parabolanlæg og tv-antenne. Den kommer med engelske og tyske kanaler, og er sommerhusets samlede TV-installation til en fornuftig og overskuelig pris.